Kunt u deze nieuwsbrief niet lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan online
Nieuwsbrief VVON - 5 mei 2014
Parkeren congres
Alle deelnemers van het 12e Nederlands Trainerscongres 2014 kunnen gratis parkeren op het terrein van PEC Zwolle.

De slagbomen zijn geopend van:
09.00 uur tot 11.00 uur &
17.00 uur tot 19.00 uur
Kom op tijd
De ontvangst en de inschrijving starten vanaf 10.00 uur. Gelet op het grote aantal deelnemers wordt u verzocht op tijd aanwezig te zijn. Het Trainerscongres start om 11.00 uur.
Beheer uw eigen gegevens
Het is belangrijk dat u als VVON lid er voor zorgt dat uw gegevens up to date zijn. Elk lid heeft de moglijkheid zijn of haar gegevens aan te passen en/of aan te vullen. Uiteraard dient u wel eerst in te loggen met uw emailadres en wachtwoord. Log nu in en controleer uw gegevens. Heeft u problemen met inloggen? Stuur een email met uw gegevens naar info@vvon.nl.
Nederlands Trainerscongres - Helemaal vol
Op vrijdag 9 mei 2014 zullen ongeveer 1200 deelnemers en gasten aanwezig zijn op het Nederlands Trainerscongres in het stadion van PEC Zwolle. Gelet op de beschikbare ruimte binnen is de inschrijving inmiddels gesloten. Nog steeds komen er verzoeken binnen om in te kunnen schrijven, maar deze mensen moeten we helaas teleurstellen. Het is echt helemaal vol.
Kom niet naar Zwolle wanneer u niet bent ingeschreven als deelnemer
Vanwege de capaciteit binnen kunnen en mogen wij niet meer mensen toelaten dan nu zijn ingeschreven. Bent u niet ingeschreven en dus niet in het bezit van een emailbevestiging van uw inschrijving (check ook uw spam-box) kom dan dus niet naar Zwolle. U zult niet worden toegelaten.
Wie wordt de beste amateurtrainer seizoen 2013/2014?
Deelnemers aan het congres kunnen op vrijdag 9 mei a.s. te Zwolle hun stem uitbrengen op de beste amateurtrainer seizoen 2013/2014. De winnaar mag uiteindelijk met de Rinus Michels Award naar huis. Er zijn 6 amateurtrainers genomineerd.
KLIK HIER voor een overzicht van de genomineerden.
Bijscholing Persoonlijk Ontwikkel Plan - 3 avonden - 9 studiepunten
De VVON organiseert, in samenwerking met CODE, een bijscholing die gericht is op het maken van een Persoonlijk Ontwikkel Actie Plan (POAP).

De bijscholing vindt plaats op dinsdag 3 juni 2014 en op de woensdagen 11 en 25 juni 2014 op het KNVB Sportcentrum te Zeist. Tijden zijn: 18.30 – 22.00.

Indien een deelnemer aan alle (3) bijeenkomsten heeft deelgenomen ontvangt hij/zij een certificaat met 9 studiepunten. KLIK HIER voor meer informatie en om in te schrijven.
 
Contact VVON
E-mail: info@vvon.nl
Website: www.vvon.nl
Partner organisaties:
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}.
Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.