Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk het online in uw browser.

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van Pennings Groep. In deze nieuwsbrief brengen we u graag op de hoogte van interessante projecten, wetenswaardigheden en ont- wikkelingen met betrekking tot onze bedrijven: Akoestisch Afbouwen, Slimme Gevels, Akoestische Schilderijen en Schilder- en specialistisch Afbouwbedrijf.

Wij wensen u veel leesplezier!

Rijksmuseum Amsterdam akoestiek om stil van te worden
placeholder
De metamorfose die het Rijksmuseum heeft ondergaan, wordt in binnen- en buitenland geroemd. We zijn er trots op dat we hieraan een steentje hebben bijgedragen.
Onder architectuur van Van Hoogevest Architecten en in opdracht van J.P. van Eesteren hebben we akoestische plafonds en wanden in de centrale gebieden gerealiseerd. (lees verder)

Rosmalen www.akoestische-schilderijen.nl
placeholder
Onlangs hebben we een nieuwe website gelanceerd als aanvulling op onze akoestische dienstverlening: www.akoestische-schilderijen.nl.
Via deze website kunnen particulieren en bedrijven op maat gemaakte akoestische panelen bestellen met daarop elke abeelding die maar gewenst is.

Een abstracte foto, een afbeelding van uw kinderen of een machtige mooie opname van een landschap. Het kan allemaal. (lees verder)

Burj Khalifa Dubai de hoogste akoestiek ter wereld!
placeholder
Burj Khalifa een wolkenkrabber in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten), een ontwerp van het Amerikaanse architectenbureau Skidmore, Owings and Merrill, is met 828 meter het hoogste gebouw ter wereld. (lees verder)

Markthal Rotterdam 4500 m2 akoestische plafonds
placeholder
De Markthal van de hand van architect Winy Maas van MVRDV architectenbureau is de eerste overdekte marktvloer van Nederland en verrees zo’n beetje op de plek waar Rotterdam in 1270 werd gesticht. Pennings Akoestiek verzorgde in opdracht van Eilers Afbouw (Maassluis) en J.P. van Eesteren (Rotterdam) maar liefst 4.500 m2 aan akoestische plafonds.Een enorme logistieke uitdaging, die dankzij een uitstekende planning en samenwerking met de opdrachtgever tot een optimaal eindresultaat heeft geleid. (lees verder)

Den Haag nieuwe glorie voor Mauritshuis
placeholder
Het Mauritshuis, hartje Den Haag, heeft het beste van de Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw in zijn collectie van onder anderen Vermeer, Rembrandt en Potter. Pennings Akoestiek  zorgde in opdracht van Koninklijke Woudenberg en onder architectuur van Hans van Heeswijk Architecten onder meer voor fraaie en spiegelgladde akoestische plafonds en buitenstucwerk. (lees verder)

Eindhoven akoestische plafonds Heuvel Gallerie
placeholder
Voor de upgrading van de Heuvel Galerie Eindhoven onder architectuur van Van Aken Architecten realiseren we in opdracht van CBRY en Van Straten (onderdeel van Strukton) kwalitatief hoogwaardige (akoestische) plafonds en gebogen gangplafonds, inclusief het schilderwerk. Bijzonder aan dit project is dat de werkzaamheden ’s avonds en ‘s nachts plaats vinden. (lees verder)

Heinkenszand hip gemeentehuis
placeholder
Een kunstwerk! Zo mag je het Gemeentehuis Heinkenszand van architect Atelier Kempe Thill inmiddels best wel noemen. Pennings Slimme Gevels was verantwoordelijk voor de complete opwaardering van de buitenschil (3.000 m2 vliesgevel en duurzame isolatie).

Om de bestaande buitengevel hebben we een voorzetwand gecreëerd, de spouw geïsoleerd en beplating aangebracht. (lees verder)

Den Haag optimale akoestiek Apple Store
placeholder
In de historische winkelpassage in Den Haag is onlangs een fonkelnieuwe Apple Store geopend. We hebben mee mogen denken met akoestische oplossingen. Appeltje eitje! Dat was het zeker niet. Als referentie gold de Apple Store in Amsterdam. Hier was de akoestiek van een bedenkelijk niveau door veelvuldig gebruik van harde materialen, zoals glas en marmer. (lees verder)

Copyright 2014 Pennings bv. All rights reserved. U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Pennings Groep. Mocht u deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich afmelden onderaan deze mail.

Afmelden