Deze brief houdt u op de hoogte van de programma's van het Klooster Huissen April/ Mei 2015
Klik hier voor de webversie
Logo Stichting Dominicanenklooster Huissen
Retraite
Het feest van de geest - Kloosterdagen voor alle leeftijden
Kloosterdagen in het Pinksterweekend! Voor iedereen die er zin in heeft. Pinksteren is het feest van verbondenheid dat alle grenzen doet verbleken. Het juiste moment om je spirit de ruimte te geven. Laat je fantasie maar waaien en het vuur, de creativiteit maar stromen! In de ochtend is er tijd voor bezinning, in de middag gaan we onder leiding van kunstenaars en levensgenieters aan het werk.
22 mei 2015
meer info en aanmelding
Workshop
Leef nu!
Een dag waarin je meer inzicht krijgt én vooral aan den lijve gaat ervaren wat het je brengt wanneer je meer in het moment leeft: minder stress, meer innerlijke rust en verbinding met dat wat er echt toe doet in jouw leven!
2 mei 2015
meer info en aanmelding
Retraite
Stiltedagen

Vanouds wordt het kloosterlijke dagritme bepaald door de dagelijkse getijden. Tijdens deze stiltedag zijn er 8 vaste momenten van bezinning en meditatie.  We voegen ons in het ritme van het klooster, met ruime gelegenheid voor persoonlijke bezinning en stilte.
6 t/m 7mei 2015
meer info en aanmelding
Retraite
Engelen voor je Ziel
Bescherming, begeleiding en bemoediging door engelen, als symbool voor krachtbronnen die ons goed doen.
Werkvormen: tekstlezing, kringgesprek en persoonlijk gesprek, creatief ermee aan de slag zoals schilderen, tekenen, meditatie.

13 t/m 17 mei 2015
meer info en aanmelding
Creativiteit
Lente Schilderdagen

In drie dagen lentekleuren schilderen met een onbevangen blik. Een ontmoeting met de spontaniteit van je kindertijd, in kleur en vorm.
Het schilderen met acrylverf laat iets tastbaars achter van een bevrijdende en naïeve verwondering over de dingen van het leven.
15 t/m 17 mei 2015
meer info en aanmelding
Studie
Waar geloof en Homosexualiteit elkaar ontmoeten

Weekend voor gelovige holebi’s.
We gaan op zoek naar wat evenwicht tussen deze twee facetten van jezelf, die soms zo tegenstrijdig lijken te zijn. Centraal staat de verbinding: met elkaar, met jezelf en met God.
15 t/m 17 mei 2015
meer info en aanmelding
Creativiteit
Pinkstermandala

Geestkracht, spiritualiteit en inspiratie in de mandala van Liefde en Licht. Bezinnen op de betekenis van Pinksteren, die de ‘Heilige Geest’ op ons heeft, hoe we deze voelen en ervaren. Door korte beschrijvingen onderzoeken we op welke wijze wij dat in mandala’s kunnen vastleggen.
22 t/m 25 mei 2015
meer info en aanmelding
Ruimte huren
Dominicanenklooster Huissen is een unieke plek voor uw verblijf of bijeenkomst. Een idyllisch rustpunt in de hectiek van alledag. De authentieke kloostersfeer, onze persoonlijke benadering en onze klassieke gastvrijheid maken het Dominicanenklooster tot een zeer prettige plek voor uw vergadering, meeting of training. Wij zijn, mede door onze flexibele instelling, in staat om een verblijf voor u op maat te verzorgen. Om de speciale sfeer van ons klooster en de diverse mogelijkheden zelf te ervaren, nodigen wij u graag uit voor een rondleiding en kennismaking.
Facebook Share Twitter Tweet
Logo Stichting Dominicanenklooster Huissen Stichting Dominicanenklooster Huissen
Stadsdam 1
6851 AH Huissen
tel: 026 - 326 44 22
info@kloosterhuissen.nl
www.kloosterhuissen.nl
Facebook Twitter Website
Copyright © Stichting Klooster Huissen
Afmelden voor deze nieuwsbrief.