Welkom bij Bergse Bossen
Bent u op zoek naar een unieke en centraal gelegen locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten? Onze scherp geprijsde arrangementen zijn slechts één van de redenen waarom bedrijven graag bij ons vergaderen. 

"Bergse Bossen is een flexibele, klantgerichte organisatie. Geen vraag is te gek!"- Anneke

"Fijn om weer hier te zijn met een training. Een goede locatie + service vormt de basis van het succes van de training. Top geregeld hier!"- G. Vink

"Een ruim opgezette locatie in het groen met een warme uitstraling. Daarnaast klantgerichte medewerkers en goed eten. Kortom: een plezierige plek om te zijn en te werken" - N. van den Elsen
Unieke omgeving
Hotel en Conferentiecentrum Bergse Bossen wordt omgeven door de veelzijdige gezichten van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Deze omgeving vormt een uniek toneel voor zakelijke bijeenkomsten. Alle vergaderzalen genieten van daglicht en kijken veelal van hun eigen terras uit op de bosrand. 
Even de benen strekken tijdens een pauze? Binnen één minuut staat u in het bos met uitzicht over zandverstuivingen.
Grand Café Bergse Bossen
Sluit de dag af met een gezellige borrel in ons Grand Café. Niet voor niets volgens velen de leukste hotelbar die ze kennen! Diverse tap- en speciaalbieren, fraaie (huis)wijnen en verse koffie zorgen voor een gezellig einde van de dag in ons sfeervolle café. Zak lekker weg in de loungebanken, praat na bij de open haard of speel een potje professioneel biljart.
Vraag geheel vrijblijvend online een offerte aan, of kijk voor meer informatie op onze website. Bekijk hier een impressie van één van onze vergaderzalen. 
Bergse Bossen
Hotel en Conferentiecentrum
Traaij 299
3971 GM Driebergen
Telefoon: 0343-528150
Fax: 0343-521973
info@bergsebossen.nl
www.bergsebossen.nl
Volg ons op:
Facebook Twitter Pinterest GooglePlus
U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief. Klik hier om uw gegevens te wijzigen.