Logo Ivory & Ivory
Deze keer in de nieuwsbrief:
• 
• 
• 
• 
• 
Kindergebitten sterk verwaarloosd
Uit recent onderzoek van RTL nieuws is gebleken dat tienduizenden kindergebitten sterk zijn verwaarloosd. Geen verrassend nieuws. Ivory & Ivory adviseert al jaren kinderen vanaf hun tweede levensjaar mee te nemen naar een gespecialiseerde behandelaar, zodat ze kunnen wennen aan de nieuwe omgeving en de ouders geïnformeerd kunnen worden over eetgewoonten en de poetsmethode.
Mw. Zorah van der Wiel is als kindertandverzorgster gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen, de ontwikkeling en behandeling van het kindergebit. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 
020 6260289, via de mail: amsterdam@ivory-ivory.nl of kijk op onze website.
Onzichtbaar beugelen met de Air®aligner
Onze tandarts Schippers is erkend Air®aligner-gecertificeerd en daar zijn we natuurlijk erg trots op. De Air®aligner is een onzichtbare maar effectieve beugel.
De Air®aligner verandert de stand van uw tanden, maar is uit te nemen en nagenoeg onzichtbaar. De Air®aligner kan bij een volwassen gebit kleine correcties uitvoeren om zo de tanden weer mooi recht te zetten. De voordelen van de Air®aligner:

- Op maat gemaakt
- Uitneembaar
- Onzichtbaar
- Snel en blijvend resultaat

Wilt u weten of dit type beugel voor u geschikt is? Neem neem dan contact met ons op via telefoonummer 020 6260289 of via de mail: amsterdam@ivory-ivory.nl. Wij staan u graag te woord. 
Bent u tevreden met de kleur van uw tanden?
Opalescence Go is zeer eenvoudig in gebruik en ideaal voor mensen die voor het eerst hun tanden willen bleken of als vervolg op een eerdere bleekbehandeling. Opalescence Go is gemakkelijk thuis of op het werk te gebuiken, slechts 60-90 min. per dag. De bitjes zijn voorgevuld, dus u hoeft zelf alleen de bitjes in uw mond te plaatsen.

Klik hier voor meer info en kom vandaag nog langs en ga met een stralende witte glimlach de zomer in!   
Verruimde openingstijden
Vanaf heden biedt Ivory & Ivory Reguliersgracht verruimde openingstijden. Zo zijn wij ook in de avonduren en op zaterdag geopend. Klik hier voor de actuele openingstijden.
Onze specialisten
Voor specialistische ingrepen zoals bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling, flap-operatie of implantaat hoeft u niet meer naar het ziekenhuis of onze vestiging in Nieuwegein. Endodontoloog Offer Zukerman en tandarts met specialisatie parodontologie/ implantologie Federico Casagni helpen u graag in onze mooie praktijk op de Reguliersgracht. 
Vestigingen
Alkmaar
Almere
Amsterdam
Den Haag
Krommenie

 
Landsmeer
Monster
Montfoort
Schoonhoven
Utrecht

Social media
LinkedIn Twitter Facebook
U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief. Klik hier om uw gegevens te wijzigen.