Nieuwsbrief september 2015
In deze nieuwsbrief...
• 
• 
• 
• 
• 
• 
Vanaf aanstaande zaterdag online reageren op nieuwe appartementen Haarensteyn en Leyenhof!
Zoekt u een mooi, nieuw appartement in Haaren of Helvoirt? Op zaterdag 12 september starten we op feestelijke wijze de verhuur van de appartementen in nieuwe gebouwen Haarensteyn en Leyenhof. Dit betekent dat het vanaf die dag mogelijk is om online op de woningen te reageren! Uw interesse maakt u kenbaar via de website van Woonveste (www.woonveste.nl). Wilt u reageren, maar beschikt u niet over internet? Geen probleem! Onze medewerkers zijn die dag aanwezig bij Den Domp in Haaren en Gastenbosch in Helvoirt en reageren samen met u op de appartementen. Daarnaast beantwoorden ze uw vragen over wonen in deze nieuwe gebouwen. Ook zijn er presentaties met uitgebreide informatie over de appartementen, de verhuurprocedure en huurprijzen. Kom aanstaande zaterdag, 12 september, tussen 10.00 en 16.00 uur naar Den Domp (voor Haarensteyn) en Gastenbosch (voor Leyenhof)! Bekijk hier het volledige programma van die dag.
Een impressie van een huurappartement
Vragen? Bezoek ons spreekuur!
Als kleinschalige organisatie die werkt in de dorpen, kunnen we letterlijk dichtbij zijn. Dit betekent dat u voor vragen zonder afspraak bij ons kunt binnenlopen. Zo kunt u op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur terecht in het kantoor van de woonstichting aan de Slimstraat 2a in Udenhout. Ook zijn onze zorgmakelaar Til van den Berg en onze woonconsulenten Bianca Hendriks en Karen Nijenhuis wekelijks aanwezig in uw dorp tijdens het inloopspreekuur. Dit betekent dat u niet ver hoeft te gaan om uw vragen te stellen! De inloopspreekuren zijn in:
 
  • Huisartsenpraktijk Haaren (Driehoeven 3) op maandag van 9 tot 11 uur en op donderdag van 14 tot 16 uur;
  • Huisartsenpraktijk Helvoirt (Valkenierstraat 8C) op dinsdag van 10 tot 12.30 uur;
  • Zorgcentrum Torentjeshoef, Berkel-Enschot op dinsdag van 9 tot 11 uur;
  • Woonstichting en Algemene dienst, Udenhout aan de Slimstraat 2a op donderdag van 9 tot 11 uur.
     
 
Appartementen Hofpad
We nodigen u uit voor de huurdersontmoeting!
Woonstichting ‘t Heem nodigt u uit voor een huurdersontmoeting. Op vier avonden (in de verschillende dorpen) staan we stil bij onderwerpen die voor u als huurder belangrijk zijn. Zo is de nieuwe Woningwet ingegaan en dit heeft gevolgen voor de wijze waarop woningen worden toegewezen en voor de huurprijzen.

Daarnaast is inspraak van u als huurder een onderwerp dat hoog op de agenda staat. Graag willen we u vragen hoe u zou willen meedenken, meepraten en meebeslissen! Ook blikken we terug op en kijken vooruit naar onderhoud aan de woningen. U komt toch ook?  Aanmelden kan tot 15 september via info@t-heem.nl of 013 522 9200.
 
Woonstichting ´t Heem onder de loep!
In het najaar van 2015 laat Woonstichting ’t Heem voor de derde keer op rij een visitatie uitvoeren. Dit is een onderzoek dat een onafhankelijk, extern bureau uitvoert naar het presteren van de woonstichting. Alle corporaties die lid zijn van branchevereniging Aedes spraken af dit onderzoek iedere vier jaar te laten uitvoeren. Ook is een visitatie met de ingang van de nieuwe Woningwet verplicht.
 
Om een goed beeld van de woonstichting te krijgen, bekijken de adviseurs documenten van de woonstichting en laten zij vragenlijsten invullen. Ook voeren zij gesprekken met zowel interne als externe betrokkenen van de woonstichting. De resultaten van het onderzoek geven ons inzicht in pluspunten en verbeterpunten.
 
In volgende edities van deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de voortgang en resultaten van deze visitatie!
Filmpje van vorderingen bouw Leyenhof
De bouw van woon- en zorggebouw Leyenhof startte in maart 2015. Inmiddels staan de wanden en werkt de aannemer aan de verdiepingsvloeren. Uitvoerder Mari de Louw vertelt hoe de bouw van Leyenhof vordert! Meer filmpjes, ook van project Haarensteyn, vindt u op ons YouTubekanaal. Meld u aan en blijf op de hoogte!
Vervangen meterkasten
In zo´n 200 woningen die ´t Heem verhuurt, vervangen we in de komende tijd de meterkasten. We plaatsen nieuwe meterkasten of passen bestaande aan. Huurders krijgen een groepenkast met een gelijk aantal groepen als voorheen, met de mogelijkheid tot uitbreiding. Ook integreren we een stopcontact in de groepenkast, zodat huurders hier bijvoorbeeld het modem van internet op kunnen aansluiten. Als uw groepenkast wordt vervangen, heeft u hier inmiddels bericht over ontvangen.
 
Woonstichting / algemene dienst
Slimstraat 2a
5071 EJ Udenhout
(013) 522 92 00
info@t-heem.nl
www.t-heem.nl
Postadres
Postbus 62
5070 AB Udenhout

Social media
Facebook LinkedIn GooglePlus YouTube
Nieuwsbrief
U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.

Klik hier om uw gegevens te wijzigen.