LinkedIn Twitter Facebook
In deze editie...
• 
• 
• 
• 
• 
Netwerk Brabant kerstgroet
Ook dit jaar kunt u de lezers van Netwerk Brabant weer fijne feestdagen en een succesvol 2016 wensen.  Met een oplage  van 7500 magazines komt uw bedrijfslogo en bijbehorend internetadres op een speciale kerstpagina goed onder de aandacht.

LEES MEER
Magic Monday Cabaret Diner Show
Restaurant Riddershoeve
’t Zwaantje 1
5056 ED Berkel-Enschot


Verwondering, humor en een heerlijk diner gaan hand-in-hand tijdens het Magic Monday Cabaret Diner op maandag 14 december in Restaurant Riddershoeve. Het illustere illusionistenduo Rob en Emiel zorgt daar, ten overstaan van de Netwerk Brabant-leden, voor een ongelooflijk imponerende avond. Een avond, waar vele dagen later nog over wordt gesproken. Beide heren, verrassen en verbazen met hun act. Wereldwijd, van Goirle tot Las Vegas, hebben ze hun vakgebied geëtaleerd.

LEES MEER + INSCHRIJVEN
‘WWZ en hoe nu verder?’
Bogaerts & Groenen advocaten organiseert het seminar ‘WWZ en hoe nu verder?’

Met de invoering van de Wet Werk en Zekerheid [WWZ] is er veel veranderd op het gebied van het arbeidsrecht. Wat zijn de gevolgen van de WWZ in de praktijk? De arbeidsrechtadvocaten van Bogaerts & Groenen verzorgen een praktische presentatie, waarbij zoveel mogelijk tips, tricks en val-kuilen worden besproken. Uiteraard wordt naast de WWZ ook stilgestaan bij andere relevante arbeidsrechtelijke ontwikkelingen, zoals de VAR verklaring.

LEES MEER
Zazí – SUPERNOVA
SUPERNOVA speelt tot en met 31 januari 2016 in de Nederlandse theaters. Zie www.zazimusic.com voor meer informatie.

Zazí betreedt, na twee eigen liedprogramma’s en een theatertour met Hans Dorrestijn, opnieuw het podium. Gefascineerd door de oneindigheid van het heelal en de mysterieuze schoonheid van een SUPERNOVA, zetten ze hun muzikaliteit in om u een aanstekelijke avond te bezorgen. Dafne, Margriet en Sabien bespelen een grenzeloos spectrum aan instrumenten en zingen meerstemmig en meertalig. Ze zijn onder andere bekend van hun radiohit Turn Me On en optredens bij Pauw en de Top 2000 a Gogo.

LEES MEER
 
Terugblik Mini Netwerk Contactavond
Netwerkcontactavonden zijn een garantie voor verrassende ontmoetingen in een bijzondere en vooral aangename ambiance. GroenRijk in Tilburg en Restaurant Riddershoeve in Berkel-Enschot bundelden op maandag 16 november de krachten tijdens de Mini Netwerk Contactavond. Tegen een decor van herfst- en kerstsfeer kreeg netwerken een extra dimensie.

BEKIJK HIER DE FOTO'S
Contact
Netwerk Brabant
Ringbaan Noord 3-A
5013 EA TILBURG
Tel.: (013) 455 19 94
info@netwerk-brabant.nl
www.netwerk-brabant.nl
Afmelden nieuwsbrief.
Klik hier om uw gegevens te wijzigen.
©2015 Netwerk Brabant | Alle rechten voorbehouden