Statistiekenprogramma Mtrack

Naast Laposta hebben wij nog een tweede dienst: het statistiekenprogramma Mtrack.
Met dit programma zijn we in 2004 gestart. Sindsdien hebben we met Mtrack een vooraanstaande positie ingenomen in 'web analytics'.

Speciaal ontwikkeld voor het MKB

Met Mtrack kun je al het bezoek aan je website nauwkeurig geregistreerd krijgen. Mtrack is speciaal ontwikkeld voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Het programma is in real-time, waardoor ook het actuele bezoek kan worden ingezien en bezoekers kunnen worden gelabeld. Ook is het mogelijk de gehele bezoekhistorie van een bezoeker of bedrijf op te vragen en kan er onbeperkt in het databestand worden gegrasduind (datamining).

Mtrack gratis proberen?

Voor de kwaliteiten van Mtrack kun je het beste onze demo bekijken. Je kunt dan direct ervaren welke bezoekgegevens wij ook voor jouw website kunnen registreren. Een jaarabonnement op Mtrack kost 140 euro (excl. BTW). Ook voor Mtrack kun je een gratis en vrijblijvend proefabonnement aanvragen.

Integratie Laposta en Mtrack

Voor Laposta heb je geen abonnement op Mtrack nodig. Mtrack-abonnees hebben wel als voordeel dat zij het bezoek van hun nieuwsbriefrelaties aan hun website kunnen volgen - met naam en toenaam. In Laposta zien zij ook hoevaak hun nieuwsbriefrelaties hun website bekijken, hoelang zij dat doen, welke pagina's zij bezoeken en of zij overgaan tot aankoop (conversie).