Het mes snijdt hierbij natuurlijk aan twee kanten. Wij bieden al onze partners een aantrekkelijk partnerprogramma, waaronder een flinke bonus voor elk abonnement dat op Laposta wordt afgesloten.

Voor wie?

In beginsel kan iedereen partner worden. Maar in de praktijk zijn het vooral webbouwers, providers, reclame- en adviesbureaus en beheerders van websites die te maken hebben met internet.

Webshops

Affiliate

Als je vermoedt dat bezoekers van je website interesse voor Laposta hebben, kun je via een banner of link verwijzen naar onze website. Wanneer een van je bezoekers een abonnement op Laposta afsluit, ontvang je van ons een aantrekkelijke bonus. Het contact met de klant en de facturatie verzorgen wij. De aantallen bezoekers die via je website op onze website terechtkomen, het aantal aangevraagde gratis accounts en abonnementen, en je verdiensten worden online voor je bijgehouden.

Partnerschap op maat

Veel webbouwers en reclame- en adviesbureaus attenderen hun klanten persoonlijk op Laposta. Het partnerschap kan dan meer naar wens worden vormgegeven. Wil je graag dat alle contacten en facturen via je bedrijf lopen? Wil je toegang houden tot het account van je klant? In overleg is veel mogelijk.

Interesse?

Voor meer informatie over het partnerschap kun je contact met ons opnemen via partners@laposta.nl.

Partnerlogin

Als je inlogt in je partneraccount dan zie je onder meer hoeveel gratis en betaalde accounts via jouw organisatie bij Laposta zijn aangevraagd.

Klik hier om in te loggen