Met Laposta kun je 100% AVG/GDPR-proof werken. Voor iedere gebruiker staat een verwerkersovereenkomst klaar die gemakkelijk getekend kan worden. Onze servers staan in Nederland, we hebben een ISO-27001 certificering en bieden je meerdere opties voor de tracking van resultaten.

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst

Zodra jij persoonsgegevens in ons programma invoert, zijn wij een verwerker die in jouw opdracht persoonsgegevens verwerkt. Het is daarom verplicht een verwerkersovereenkomst te sluiten. We hebben daarbij een versie bij gratis gebruik en een versie voor betaald gebruik van ons programma. 

Heeft jouw organisatie een eigen verwerkersovereenkomst? Meestal kunnen wij die ondertekenen.

Bekijk onze verwerkersovereenkomsten

Servers in Nederland

Al onze servers staan in Nederland. Daarbij hebben we uitgebreide fysieke, organisatorische en technische beveiligingsmaatregelen getroffen. Deze maatregelen zijn erop gericht directe toegang tot gegevens door onbevoegden te voorkomen.

Rhombus placeholder
ISO

ISO-27001 certificering

ISO-27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Al onze maatregelen zijn onderdeel van onze ISO 27001 certificering om persoonsgegevens te beveiligen. Met de implementatie van deze norm laten we zien dat we daadwerkelijk invulling geven aan deze beveiliging.

Privacy van relaties

Veel gebruikers van Laposta vinden het belangrijk om de resultaten van verzonden nieuwsbrieven te kunnen zien. Daarom legt onze nieuwsbriefsoftware op verschillende manieren het gedrag van jouw ontvangers vast. Het vastleggen van deze gegevens betekent een inbreuk op de privacy van jouw lezers. Wil jij de privacy van jouw ontvangers beter beschermen? Daarvoor bieden we meerdere opties.

Rhombus placeholder

Zo werk je veilig in jouw account:

Beveiliging en betrouwbaarheid

Wij nemen alle benodigde maatregelen om de gegevens van onze klanten veilig te stellen en onze dienstverlening ononderbroken te laten plaatsvinden. We laten meerdere keren per jaar de beveiliging van onze systemen testen. Op status.laposta.nl zie je altijd de status van onze servers.

Teruggave en verwijdering persoonsgegevens

Bij beëindiging van een contract worden alle gegevens definitief door Laposta verwijderd. Daarvoor krijg je voor het einde van het contract de gelegenheid de gegevens te exporteren.

Compliance

Vragen over veiligheid en compliance kun je direct stellen via compliance@laposta.nl