Je kunt Laposta gebruiken voor allerlei soorten nieuwsbrieven en e-mails. Het is aan jou om met alle mogelijkheden van ons nieuwsbriefprogramma en jouw content daarvan de best mogelijke versie te maken. Gebruik voor een steuntje in de rug daarbij vooral onze tips & trucs.  

Hoe voorkom ik dat mijn nieuwsbrief als spam wordt beschouwd?

Met Laposta beschik je over een uitstekend verzendmedium. Op het juridische en technische vlak doen wij het maximale om je nieuwsbrief keurig in de mailbox van je relaties af te leveren. Helaas heb je daarmee geen garantie dat dat ook daadwerkelijk gebeurt. Lees wat je zelf wel (en vooral ook niet) moet doen om te voorkomen dat jouw nieuwsbrief als spam wordt beschouwd.

Wat zijn goede onderwerpen voor mijn nieuwsbrief?

Het samenstellen van een nieuwsbrief kan een pittige klus zijn. Nadat je hebt bedacht dat het een heel goed idee is om een nieuwsbrief te versturen, moet je alleen nog even bepalen waarover die moet gaan. Waar schrijf je over en wat vonden jouw relaties interessant? We helpen je met deze tips om je drempelvrees voor je eerste (of juist zoveelste?) nieuwsbrief te overwinnen.

Goede onderwerpregels voor jouw nieuwsbrief

De onderwerpregel van jouw nieuwsbrief bepaalt in grote mate of jouw relatie jouw nieuwsbrief zal lezen of wegklikken.

Hoe kom ik aan meer e-mailadressen?

Wil je jouw relatielijst(en) graag uitbreiden met meer e-mailadressen? We geven je 23 tips op welke manier je anderen het wel heel gemakkelijk maakt om zich aan te melden voor jouw nieuwsbrief.