Koppelingen met Laposta

Dankzij tal van kant-en-klare koppelingen kun je jouw Laposta-account eenvoudig integreren met bijvoorbeeld jouw website of webshop.

Koppelingen Wordpress

Als jouw website is gemaakt met Wordpress, dan kun je gebruik maken van kant-en-klare koppelingen. Voor en in WordPress zijn handige (gratis) plugins van Laposta beschikbaar, zodat je eenvoudig een aanmeldformulier kunt plaatsen en bezoekers zich aan jouw lijst(en) kunnen toevoegen.

Je hoeft voor dat aanmeldformulier dan geen javascript te plaatsen. De plugins bieden bovendien een shortcode voor de weergave op specifieke pagina's. Ook geschikt als je een webshop hebt gemaakt in Woocommerce. Daarover lees je hier meer in onze documentatie

Koppeling Google Analytics

Ook het statistiekenprogramma van Google, Google Analytics (GA), kun je eenvoudig aan Laposta koppelen. Hiervoor hoef je bij het maken van jouw nieuwsbriefcampagne in Laposta alleen maar aan te vinken dat je de resultaten daarvan in Google Analytics wil zien.

In GA krijg je vervolgens automatisch geregistreerd hoeveel bezoeken aan je website zijn gestart via jouw nieuwsbrief. Van jouw nieuwsbriefrelaties kun je ook het aantal pagina's per bezoek, de gemiddelde bezoekduur en de bounceratio zien.
Deze gegevens kun je desgewenst diepgaander analyseren. Zo kun je in GA doelen formuleren; op deze wijze kun je nagaan hoe vaak jouw doelen zijn bereikt via jouw nieuwsbrief (conversie).

Kom snel meer te weten hoe je eenvoudig een koppeling tussen Google Analytics en Laposta kan activeren.  

Nog meer apps integreren met Laposta

Naast de kant-en-klare koppelingen met Wordpress en Google Analytics zijn inmiddels veel verschillende koppelingen ontwikkeld om andere apps en programma's aan Laposta te kunnen koppelen. Met bijvoorbeeld Zapier en Pabbly Connect is het mogelijk om honderden andere apps en software automatisch aan Laposta te koppelen. Lees bijvoorbeeld meer over koppelingen met en van:

Zelf een koppeling maken met onze API

Met onze API kun je Laposta zelf koppelen aan jouw eigen software, op de manier zoals jij dat graag wil. Je mag gratis gebruik maken van onze API. Dit is wel echt bedoeld voor ontwikkelaars. 

Lees meer over onze API