Je mag ons nieuwsbriefprogramma gratis gebruiken als je minder dan 2000 relaties in je account hebt, door bijvoorbeeld relaties te importeren en/of via jouw website zich te laten aanmelden. Een gratis account is geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets, nu niet en in de toekomst ook niet.

Met het gratis account kun je testen of Laposta aan jouw verwachtingen voldoet. Als dat zo is, kun je tot 2000 relaties Laposta blijvend gratis gebruiken.

Maak een gratis account aan

 

Vijf voorwaarden

We hanteren vijf criteria om blijvend gratis gebruik te maken van ons nieuwsbriefprogramma:

 1. Tot maximaal 2000 relaties
  Met jouw gratis account kun je aan maximaal 2000 relaties nieuwsbrieven versturen.
 2. Tot maximaal 12.000 nieuwsbrieven per maand
  Met jouw gratis account kun je per maand maximaal 12.000 nieuwsbrieven versturen.
 3. Onderaan elke nieuwsbrief een verwijzing naar Laposta
  Met jouw gratis account wordt onderaan elke nieuwsbrief die je met ons programma verstuurt, op een bescheiden manier verwezen naar Laposta. Onderaan elke nieuwsbrief wordt ons logo getoond en verschijnt de melding: 'Deze e-mail is verzonden met het nieuwsbriefprogramma Laposta'.
 4. Maximaal één gratis account per bedrijf
  Per organisatie (bedrijf, vereniging) mag maximaal één gratis account worden aangevraagd en gebruikt.
 5. Alleen ondersteuning per mail
  Voor ons is het helaas niet haalbaar telefonische ondersteuning te geven aan gebruikers van een gratis account. Vragen over het gratis account kunnen alleen per mail worden gesteld.

Snel & gratis aan de slag

Je vraagt zelf heel eenvoudig een gratis account aan via onze website. Na jouw aanvraag ontvang je van ons binnen een paar minuten een mail met jouw inloggegegevens. Daarna kun je direct aan de slag. 

Rhombus placeholder

Met een gratis account beschik je over nagenoeg alle mogelijkheden (functionaliteiten) van Laposta. Aan sommige functionaliteiten stellen we bij een gratis account een andere limiet voor het gebruik ervan. Hier vind je het volledige functie-overzicht en zie je precies welke functionaliteiten je op welke manier in een gratis account kunt inzetten.

Voor alle duidelijkheid: wij zetten jouw gratis account nooit om in een betaald account zonder dat jij duidelijk hebt aangegeven dit te willen. In de verwerkersovereenkomst die we tekenen bij gratis gebruik van ons programma, lees je dat wij de data in jouw account op geen enkele manier gebruiken voor andere en/of eigen doeleinden. 

Stel je vraag

Liever een betaald account?

Als je een abonnement hebt bij Laposta, dan krijg je net wat meer mogelijkheden in ons programma. Zo kun je een eigen verwerkersovereenkomst laten tekenen, kun je een onbeperkt aantal relaties toevoegen en hen een onbeperkt aantal nieuwsbrieven versturen, staat er geen reclame of verwijzing naar Laposta onder jouw nieuwsbrieven en kun je gebruik maken van extra mogelijkheden