Updates

Nieuw: rechten en rollen voor gebruikers

In Laposta kun je vanaf nu gebruikers een specifieke rol geven en daarmee hun toegangsrechten in ons nieuwsbriefprogramma wijzigen. Deze nieuwe functionaliteit is alleen beschikbaar als je een betaald account hebt.

Updates

Extra instellingen voor afzendadressen

Wil je in jouw campagne een afzendadres ook als antwoordadres gebruiken, of juist niet? Naast de keuzemogelijkheden die je hiervoor per campagne hebt, kun je nu ook gebruik maken van nieuwe mogelijkheden om jouw afzend- en antwoordadressen te beheren.

Mobiele weergave van het startscherm in Laposta
Updates

Mobiele weergave van Laposta verbeterd

De mobiele weergave van ons nieuwsbriefprogramma is verbeterd. De nieuwe vormgeving van ons programma is daardoor nu ook op een mobiele telefoon goed zichtbaar en beter te gebruiken.

Inloggen bij de beheeromgeving in Laposta
Updates

Overzichtsaccount heet nu beheeromgeving

Wie meerdere Laposta-accounts heeft en daar centraal beheer over willen voeren en het overzicht wil behouden, kan daarvoor van ons een gratis beheeromgeving krijgen. Voorheen noemden we dit nog een overzichtsaccount.

Nieuw inlogscherm Laposta
Updates

Nieuwe vormgeving Laposta

Welkom op de nieuwe website van Laposta! We hebben ook de vormgeving van ons programma aangepast en hopen dat je nu nog efficiënter en prettiger met ons programma kan werken.