Nieuw inlogscherm Laposta
Updates

Nieuwe vormgeving Laposta

Welkom op de nieuwe website van Laposta! We hebben ook de vormgeving van ons programma aangepast en hopen dat je nu nog efficiënter en prettiger met ons programma kan werken.

Lees meer

Tips

Hoe voorkom ik dat mijn nieuwsbrief als spam wordt beschouwd?

Met Laposta beschik je over een uitstekend verzendmedium. Op het juridische en technische vlak doen wij het maximale om je nieuwsbrief keurig in de mailbox van je relaties af te leveren. Helaas heb je daarmee geen garantie dat dat ook daadwerkelijk gebeurt. Lees wat je zelf wel (en vooral ook niet) moet doen om te voorkomen dat jouw nieuwsbrief als spam wordt beschouwd.

Lees meer

Gmail
Nieuws

Wijzigingen rond Gmail

Gmail heeft nieuwe regels aangekondigd om spam te beperken. Een van deze regels is dat het niet meer toegestaan is vanuit een extern programma (zoals Laposta) te mailen met een @gmail.com adres. Vanaf vandaag is dat daarom binnen ons programma niet meer mogelijk.

De oplossing hiervoor is het gebruik te maken van een eigen domeinnaam.

Lees meer

Tips

Wat zijn goede onderwerpen voor mijn nieuwsbrief?

Het samenstellen van een nieuwsbrief kan een pittige klus zijn. Nadat je hebt bedacht dat het een heel goed idee is om een nieuwsbrief te versturen, moet je alleen nog even bepalen waarover die moet gaan. Waar schrijf je over en wat vonden jouw relaties interessant? We helpen je met deze tips om je drempelvrees voor je eerste (of juist zoveelste?) nieuwsbrief te overwinnen.

Lees meer

Updates

Conditionele inhoud

Vanaf vandaag is het mogelijk voor elk blok in je nieuwsbrief aan te geven aan wie het getoond mag worden. We noemen dit 'conditionele inhoud'. Op deze manier kun je je nieuwsbrieven nog persoonlijker maken.

Met conditionele inhoud kun je in één campagne verschillende doelgroepen specifieke inhoud mailen, op basis van voorkeuren en/of kenmerken van jouw relaties.

Deze (nieuwe) functionaliteit is voor iedere klant van Laposta beschikbaar, dus ook als je gratis gebruik maakt van ons nieuwsbriefprogramma.

Lees meer