Als je een betaald account hebt bij Laposta, dan kun je niet alleen een onbeperkt aantal nieuwsbrieven naar je relaties sturen (zonder reclame van Laposta), maar kun je ook extra onderdelen toevoegen om tot een echte maatwerkomgeving te komen. 

Je kunt bijvoorbeeld tegen meerprijs een sjabloon op maat laten ontwikkelen. Wil je met je hele organisatie supersnel starten met het versturen van digitale nieuwsbrieven, dan kunnen we jullie een (online) starttraining op maat geven. 

Bekijk ook de voordelen van een op maat gemaakt contactcentrum, waarin je relaties zich voor meerdere lijsten kunnen aanmelden en ontdek of jullie organisatie ook liever nog veiliger en eenvoudiger toegang verschaft tot ons systeem via Single Sign-On.

Laat een eigen template ontwikkelen

Functie

Maak kennis met Joe

Met een sjabloon op maat van het type Joe ga je echt voor pro. Dit type sjabloon wordt door onze ontwerpers op maat vormgegeven en geprogrammeerd, voor desktop en mobiele weergave. Al jouw huisstijlelementen kun je hierin kwijt. Je kunt bovendien automatisch gegenereerde content plaatsen en jouw nieuwsbrief laten voldoen aan alle eisen omtrent digitale toegankelijkheid.

Joe
Functie

Maak kennis met Charlie

Kies je voor een Charlie, dan laat je een nieuwsbrief ontwikkelen in jouw eigen huisstijl en vormgeving die je kunt vullen met bijvoorbeeld tekst, afbeeldingen, video's en buttons in de drag & drop-editor. Je kunt dit sjabloon zelf nog aanpassen in iedere campagne.

Charlie

En met een abonnement:

  • Beschik je over alle mogelijkheden van ons nieuwsbriefprogramma.
  • Mag je jouw relaties een onbeperkt aantal nieuwsbrieven versturen.
  • Is er geen verwijzing onderaan jouw nieuwsbrieven naar Laposta.
  • Kun je ook gebruik maken van onze telefonische service.
  • Kun je een onbeperkt aantal extra gebruikers (logins) toevoegen.
  • Kun je de tekst en vormgeving van de footer (omtrent afmelden en wijzigen van gegevens) zelf aanpassen.
  • Kun je double opt-in laten activeren en dit instellen per relatielijst.
  • Mag je grenzeloos gebruik maken van onze API.
  • Kun je een eigen verwerkersovereenkomst door Laposta laten tekenen.

Bekijk de abonnementstarieven

Meer maatwerkoplossingen bij een abonnement:

Functie

Contactcentrum

Stuur je verschillende soorten nieuwsbrieven en wil je dat jouw relaties zich daarvoor zelf kunnen aan- en afmelden? Dan is een contactcentrum een echte uitkomst.

Contactcentrum
Functie

Single Sign-on

Als jouw organisatie werkt met Single Sign-on (SSO), dan kun je met één set inloggegevens en één SSO-applicatie veilig toegang krijgen tot meerdere applicaties, waaronder Laposta.

Inloggen met SSO
Functie

Beheeromgeving

Wie rechten en rollen van gebruikers, relatielijsten en/of campagnes in Laposta wil scheiden (of gewoon graag het overzicht houdt) kan gebruik maken van een handige beheeromgeving.

Beheeromgeving

Geanonimiseerde resultaten

Standaard legt Laposta op verschillende manieren het gedrag van jouw ontvangers voor je vast. Als je de privacy van jouw ontvangers beter wil beschermen, dan kun je (bij een abonnement) de tracking op verschillende manieren laten aanpassen, om bijvoorbeeld alleen geanimiseerde resultaten van je campagnes te zien. 

Mogelijkheden voor tracking & tracing

Geanonimiseerde resultaten

Online starttraining

Met je hele afdeling bliksemsnel starten in je Laposta-account en direct je eerste nieuwsbrief versturen? We kunnen daarvoor een online starttraining op maat geven, zodat ieder teamlid in 1,5 uur alle basiskennis heeft om aan de slag te gaan in ons nieuwsbriefprogramma. 

Lees meer over een training-op-maat

Alle functies op een rij

Precies zien welke mogelijkheden je in Laposta krijgt bij een abonnement of bij gebruik van mailcredits? In het functie-overzicht staan alle mogelijkheden op een rij.

Bekijk het functie-overzicht