Joe

Met een sjabloon op maat van het type Joe ga je echt voor pro. 

Dit type sjabloon wordt door onze ontwerpers op maat vormgegeven en geprogrammeerd. Al jouw huisstijlelementen kun je hierin kwijt: lettertypes, andere vormen van knoppen, lijnen of afbeeldingen en contentblokken die helemaal naar jouw smaak zijn ingericht.

In de geavanceerde editor kun je content plaatsen op de manier zoals je dat vooraf in je sjabloon met de vormgever hebt bepaald; in de opmaak van een campagne kun je geen wijzigingen aanbrengen. Daarnaast kun je automatisch gegenereerde content plaatsen, zoals RSS of Atom feeds of een automatische inhoudsopgave.

De consistentie van het ontwerp van iedere nieuwsbrief is met een Joe gegarandeerd. Je kunt met dit sjabloon bovendien volledig voldoen aan de richtlijnen voor digitale toegankelijkheid. Technisch en grafisch voldoe je daarmee aan de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG). De mate waarin de tekst digitaal toegankelijk is, bepaal je natuurlijk zelf. 

Sjabloon-op-maat type Joe:

  • Om nieuwsbrieven te maken in geavanceerde editor op maat
  • Consistentie van het ontwerp gegarandeerd (altijd volgens huisstijl)
  • Mogelijk om volledig te voldoen aan richtlijnen voor digitale toegankelijkheid
  • Extra mogelijkheden voor automatisch gegenereerde content (op basis van RSS feeds)
  • Eenmalige ontwikkel- en implementatiekosten: 995 euro (exclusief btw)

In overleg kunnen we een variatie maken van het ontwikkelde sjabloon van het type Joe. We noemen dat een afgeleide. Daarbij is de structuur gelijk aan het oorspronkelijke sjabloon maar is de opmaak (afbeeldingen, kleurgebruik, contactgegevens) anders. De kosten hiervoor bedragen 295 euro.