Maak het persoonlijk

Met Laposta kun je jouw relaties eenvoudig persoonlijk en gericht aanspreken dankzij de uitgebreide mogelijkheden om te personaliseren. Dankzij de intuïtieve interface maakt Laposta personalisatie toegankelijk voor iedereen, zonder enige programmeerkennis. 

Spreek je relatie persoonlijk aan

Omdat je een onbeperkt aantal velden mag toevoegen in je relatielijst om het profiel van jouw relaties te verrijken, heb je ook een onbeperkt aantal teksten waarmee je een nieuwsbrief kunt personaliseren. Je kunt de ontvanger van jouw nieuwsbrief begroeten bij voornaam in je onderwerp, previewtekst of aanhef. En als je dat wilt, dan kun je ook gebruik maken van bijvoorbeeld hun leeftijd, hobby of woonplaats. 

Je hebt niet alleen de mogelijkheden om de inhoud te personaliseren, maar ook om bepaalde blokken wel of niet te tonen op basis van de kenmerken van een relatie. Door gebruik te maken van deze zogeheten conditionele inhoud kun je jouw nieuwsbrief nog meer op maat maken voor je relaties.  

Doordat je op deze manier eenvoudig een gepersonaliseerde benadering kunt toepassen, vergroot je de betrokkenheid, versterk je de band met je lezers en verhoog je de effectiviteit van je boodschap. En wist je dat ontvangers een nieuwsbrief eerder openen (en lezen) als ze persoonlijk worden aangesproken? Maak dus handig gebruik van de mogelijkheden die je hiervoor in Laposta krijgt!