Meerdere gebruikers of logins

Iedere gebruiker van jouw Laposta-account kan werken met een eigen inlognaam en wachtwoord. Wel zo veilig, want jouw eigen gebruikersnaam en wachtwoord wil je liever niet delen. 

Drie gebruikers / onbeperkt aantal gebruikers

In een gratis account kunnen drie verschillende gebruikers werken, in een betaald account een onbeperkt aantal gebruikers. Je maakt nieuwe gebruikers in je account zelf eenvoudig aan en laat de nieuwe gebruiker zelf een wachtwoord instellen en activeren.

Iedere gebruiker kan zelf een tweestapsverificatie activeren. Als je dat wilt, dan kun je 2FA ook verplicht stellen voor iedere gebruiker.

Rechten en rollen

Iedere gebruiker in het account beschikt over dezelfde rechten en rollen. Elke gebruiker ziet dus alle relatielijsten, campagnes, sjablonen en resultaten. Wil je dit liever toch scheiden, dan kun je werken met meerdere (betaalde) accounts; onderdelen die gescheiden moeten worden, kunnen in een afzonderlijk account worden onderbracht. Elk account heeft z'n eigen gebruikers die toegang hebben tot alle onderdelen van dat account. Om die verschillende accounts te beheren is een (gratis) beheeromgeving beschikbaar.