Wist je dat je Laposta eenvoudig kunt koppelen met andere systemen? Naast kant-en-klare plugins hebben we een API waarmee je zelf jouw Laposta-account koppelt met jouw software. Je kunt met Laposta bovendien jouw nieuwsbrieven in meerdere talen versturen en je krijgt een eigen (instelbare) hostname tot je beschikking.

Als je een abonnement neemt op Laposta, dan kun je gebruik maken van nog meer mogelijkheden. Laat bijvoorbeeld een sjabloon op maat ontwikkelen, compleet in jouw eigen huisstijl, digitaal toegankelijk en/of met een automatische feed.

Functie

API van Laposta

Met onze API kun je Laposta 'onder water' koppelen aan jouw eigen software. Als je een account hebt bij Laposta, gratis of betaald, dan mag je gebruik maken van onze API.

API

Jouw eigen hostname

Voor de weergave van webversies van jouw campagnes, en documenten die relaties vanuit jouw campagnes kunnen downloaden, krijg je een eigen hostname in Laposta. Je kunt die hostname zelf aanpassen en krijgt zo een extra stukje branding. 

Lees meer over jouw eigen hostname

Hostname

Kant-en-klare koppelingen

Dankzij tal van kant-en-klare koppelingen kun je jouw Laposta-account eenvoudig integreren met andere programma's en software, zoals bijvoorbeeld jouw website, webshop en Google Analytics.

Meer over onze koppelingen

Koppelingen met Laposta

Nieuwsbrieven in andere talen

Je kunt jouw nieuwsbrieven in elke gewenste taal opstellen en verzenden. 

Wist je trouwens dat je ons nieuwsbriefprogramma ook in het Engels kunt gebruiken?

Spreek de taal van jouw relaties 

Meerdere talen
Meer functionaliteiten

Extra's bij een abonnement

Als je een betaald account hebt bij Laposta, dan kun je ook gebruik maken van extra mogelijkheden, door bijvoorbeeld een sjabloon op maat te laten ontwikkelen, een training te volgen, een contactcentrum te laten implementeren of Single Sign-On te laten activeren.