Voor elke nieuwsbrief, lijst en relatie beschik je over prachtige statistieken, waaronder een acceptatie-, open-, klik- en afmeldratio

Elke handeling van elke relatie vind je terug in je resultaten, op de manier zoals jij dat wil. Alle statistieken worden live vertoond en kun je exporteren naar een spreadsheet.

Zo heb jij altijd inzicht in het resultaat van jouw campagnes en weet je precies wie jouw nieuwsbrief wanneer en hoe vaak ziet.

Functie

Alle statistieken

Van elke verzonden campagne zie je het aantal verzonden, geaccepteerde en geopende nieuwsbrieven, hoe vaak waarop is geklikt en hoeveel relaties zich hebben afgemeld.

Resultaten van iedere campagne
Functie

Wel of geen tracking, aan jou de keuze

Het vastleggen van de resultaten van je nieuwsbrieven betekent een inbreuk op de privacy van jouw lezers. Wil jij de privacy van jouw ontvangers beter beschermen? Dan heb je daarvoor verschillende mogelijkheden in Laposta.

Resultaten of niet
Functie

Live meekijken in woord & beeld

Direct na het verzenden van jouw nieuwsbrief heb je inzicht (in woord en beeld) in de acceptatie-, open-, klik- en afmeldratio. Zo zie je de resultaten altijd direct 'binnenstromen'.

Live meekijken
Makkelijk in het gebruik, goed inzicht in de respons en verzendlijst
Paul van der Vliet , Hilversum