Je maakt eenvoudig in zes stappen professionele nieuwsbrieven met onze responsive sjablonen in de gebruiksvriendelijke drag & drop-editor.

Je kunt kiezen uit tientallen kant-en-klare sjablonen die je zelf kunt aanpassen. Je kunt ook een sjabloon op maat door onze ontwerpers laten maken of een zelfgemaakt html-sjabloon programmeren en importeren.

Dankzij onze uitstekende deliverability worden jouw nieuwsbrieven ook daadwerkelijk bezorgd in de inbox van jouw relaties. En je kunt al jouw campagnes publiceren op jouw website en sociale media.

Functie

Gebruiksvriendelijke editor

Voor het maken van je nieuwsbrieven beschik je over een drag & drop-editor. Hiermee kun je je nieuwsbrief snel structureren, fraai en professioneel vormgeven en van de juiste inhoud voorzien.

Gebruiksvriendelijke editor
Functie

Responsive nieuwsbrieven

Onze sjablonen zijn gebouwd volgens het principe van responsive design. Dat wil zeggen: ze zijn uitstekend toonbaar in elk e-mailprogramma, op zowel desktop, tablet als mobiel. Zo is jouw nieuwsbrief altijd jouw visitekaartje.

Responsive nieuwsbrieven
Rhombus placeholder

Sjablonen en templates

Je kunt jouw nieuwsbrieven naar eigen wens vormgeven en inrichten. Je start altijd met een sjabloon: een template waarin je jouw gewenste vormgeving en structuur bepaalt en waar je jouw tekst, afbeeldingen en video's op een (voor jouw relaties) herkenbare manier presenteert.

Je kunt jouw eigen sjabloon ontwikkelen, een van de vele kant-en-klare sjablonen gebruiken en sjablonen op maat laten ontwikkelen.

Functie

Maak het persoonlijk

Met Laposta kun je jouw relaties eenvoudig persoonlijk en gericht aanspreken dankzij de uitgebreide mogelijkheden om te personaliseren. Een gepersonaliseerde benadering vergroot de betrokkenheid, versterkt de band met je lezers en verhoogt de effectiviteit van je boodschap.

Maak het persoonlijk
Functie

Conditionele inhoud

Met conditionele inhoud, ook wel variabele content of dynamische content genoemd, bepaal je per inhoudsblok aan welke relaties met specifieke kenmerken dit mag worden getoond.

Conditionele inhoud
Laposta is een mooi, uitgebreid systeem voor het verzenden van nieuwsbrieven. We gebruiken het zelf en raden het al onze opdrachtgevers aan. Het is zeer eenvoudig in het gebruik. Door de sjablonen staat binnen een paar minuten een professioneel ontwerp op poten.
M. Dekker

Zes Stappenplan

In slechts zes stappen maak en verstuur jij in Laposta van start tot finish een professionele campagne. 

Klaar in Zes Stappen

Zes Stappenplan

Segmenteren: maak onderscheid

Met Laposta kun je specifieke groepen ontvangers een nieuwsbrief versturen dankzij de uitgebreide mogelijkheden om te segmenteren. Je kunt een onbeperkt aantal segmenten maken, op basis van relatiegegevens, van campagneresultaten of een combinatie daarvan.

Segmenteren in Laposta

Segmenteren

Deliverability

Dagelijks zetten we alles op alles om onze verzendreputatie uitstekend te houden, zodat jouw nieuwsbrieven snel en zorgvuldig écht in de inbox van jouw relaties worden bezorgd.

Meer over onze deliverability

Deliverability
Functie

Publiceer je campagnes

Je kunt jouw campagnes niet alleen verzenden, maar ook online publiceren. Dat kan buiten Laposta, bijvoorbeeld op jouw website of sociale media. Je kunt al jouw nieuwsbrieven ook exporteren als PDF-bestand en op die manier ook een geprinte versie van jouw campagne maken.

Publiceer je campagnes

Gratis of betaald

Als je minder dan 2000 relaties hebt mag je Laposta gratis (blijven) gebruiken. Neem je een betaald abonnement, dan kun je reclamevrij een onbeperkt aantal nieuwsbrieven naar je relaties versturen en profiteren van de extra mogelijkheden van ons programma.

Bekijk de tarievenStart direct