Rhombus placeholder

Gericht gepersonaliseerde nieuwsbrieven versturen   

Spreek de ontvangers van jouw nieuwsbrief persoonlijk en gericht aan met de uitgebreide mogelijkheden om te segmenteren en personaliseren.

En dankzij de toepassing van conditionele inhoud kun je nog beter informatie tonen voor wie dat écht relevant is.

Functie

Nieuwe relaties

Je voegt eenvoudig nieuwe contacten toe door gebruik te maken van een kant-en-klaar aanmeldformulier, een snelle import vanuit een spreadsheet en/of door koppeling met onze API.

Nieuwe relaties
Functie

Afmelden

In Laposta staat altijd een afmeldlink onderaan jouw nieuwsbrief. Zo handel jij in lijn met de wettelijke vereisten, voorkom je irritatie bij jouw relaties en verbeter jij juist de betrokkenheid met je relaties.

Afmeldlink onder iedere nieuwsbrief
Functie

Grip op je relaties

In Laposta hou jij grip op jouw relaties. Je weet precies welke actieve relatie je direct een nieuwsbrief kunt verzenden, wie zich heeft afgemeld (en waarom) en welke e-mailadressen tot een bounce hebben geleid.

Relatieprofiel

Segmenteren: maak onderscheid

Met Laposta kun je specifieke groepen ontvangers een nieuwsbrief versturen dankzij de uitgebreide mogelijkheden om te segmenteren. Je kunt een onbeperkt aantal segmenten maken, op basis van relatiegegevens, van campagneresultaten of een combinatie daarvan.

Segmenteren in Laposta

Segmenteren

Contactcentrum

Stuur je verschillende soorten nieuwsbrieven, vanuit één of meerdere accounts, en wil je dat jouw relaties zich daarvoor zelf kunnen aan- en afmelden? Dan is een contactcentrum een echte uitkomst.

Extra mogelijkheden met contactcentrum

Contactcentrum

Kant-en-klare koppelingen

Dankzij tal van kant-en-klare koppelingen kun je jouw Laposta-account eenvoudig integreren met andere programma's en software, zoals bijvoorbeeld jouw website, webshop en Google Analytics.

Meer over onze koppelingen

Koppelingen met Laposta
Makkelijk in gebruik. Stabiel.
Prachtige 'relaties' functie.
Bram Boer

Gratis of betaald

Als je minder dan 2000 relaties hebt mag je Laposta gratis (blijven) gebruiken. Neem je een betaald abonnement, dan kun je reclamevrij een onbeperkt aantal nieuwsbrieven naar je relaties versturen en profiteren van de extra mogelijkheden van ons programma.

Bekijk de tarievenStart direct