Je maakt snel en eenvoudig een account aan in Laposta. Je kunt dit zelf omzetten in een betaald account door een abonnement of mailcredits aan te schaffen. 

Je mag ons nieuwsbriefprogramma tot 2000 relaties gratis blijven gebruiken. Je kunt dan gebruik maken van nagenoeg alle functionaliteiten in Laposta. Natuurlijk profiteer je met een betaald account van een aantal extra voordelen en mogelijkheden

In jouw account heb je zelf het beheer over al jouw relaties, campagnes en automations. Je doet bovendien zelf het gebruikersbeheer en bepaalt op welke manier jij zo veilig mogelijk toegang houdt. 

Veilig inloggen

Veilig inloggen

Jij bent in control en krijgt het beheer over jouw gebruikersaccount in Laposta. Je logt natuurlijk veilig in met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord. In een paar klikken kun je een tweestapsverificatie (2FA) activeren om extra veilig te kunnen werken. Je koppelt die verificatie aan een app van jouw keuze.  Met een betaald abonnement kun je ook Single Sign-On (SSO) laten toevoegen.

Functie

Meerdere gebruikers of logins

Iedere gebruiker van jouw Laposta-account kan werken met een eigen inlognaam en wachtwoord. Wel zo veilig.

Meerdere gebruikers of logins
Functie

Zoveel sjablonen als je wilt

Bewaar zoveel sjablonen in jouw account als je maar wilt. Zo kun je altijd een campagne versturen vanuit een bepaald thema, project of bijvoorbeeld zusterorganisatie.

Zoveel sjablonen als je wilt
Ik had nooit gedacht dat ik een leuke nieuwsbrief zou kunnen maken. Het is me toch al een aantal keer gelukt met een openingsratio van 80%. En het is makkelijker dan ik dacht. Echt een fijn programma, met veel mogelijkheden.
Jacqueline Tak, Bergen op Zoom
Functie

Ondersteuning

Laposta is erop ingericht om zo intuïtief mogelijk zelf professionele nieuwbrieven te kunnen maken en versturen. Vind zelf je weg dankzij de uitgebreide online instructies en laat je verder helpen door onze helpdesk als je toch een duwtje in de rug kunt gebruiken.

Ondersteuning
Functie

Beheeromgeving

Wie rechten en rollen van gebruikers, relatielijsten en/of campagnes in Laposta wil scheiden (of gewoon graag het overzicht houdt) kan gebruik maken van een handige beheeromgeving.

Beheeromgeving

Gratis of betaald

Als je minder dan 2000 relaties hebt mag je Laposta gratis (blijven) gebruiken. Neem je een betaald abonnement, dan kun je reclamevrij een onbeperkt aantal nieuwsbrieven naar je relaties versturen en profiteren van de extra mogelijkheden van ons programma.

Bekijk de tarievenStart direct