Reviews

Beoordelingen van onze klanten.
Om iedereen de gelegenheid te geven ons programma onafhankelijk te beoordelen maken we gebruik van Klantenvertellen.

Een paar voorbeelden

Op klantenvertellen.nl staan alle reviews, en we ontvangen ook graag uw oordeel. Hieronder een kleine selectie.

Ik had -op zondagavond!- een foutmelding die ik zelf veroorzaakt had. Ik stuurde een mail in de hoop dat mijn nieuwsbrief zo snel mogelijk weg kon. Binnen 10 minuten had Fred mijn klacht opgelost, waardoor ik alles kon versturen zoals gepland. Niks dan LOF!! Dank je wel.
8
Engelenrun
Ik ben begonnen met Laposta en had redelijk snel een nieuwsbrief in elkaar gezet. Deze werd overigens door de ontvangers posititief ontvangen als 'een mooie nieuwsbrief'. Er bleef een vraag over die door Fred Klopper werd zeer snel werd beantwoord. Al met al super!!! Ik ben zeeeeeeeer tevreden en zal u, indien van toepassing, zeker bij anderen aanbevelen.
10
Lingeman
Laposta is een fijn programma voor het verzenden van e-nieuwsbrieven. Ik gebruik het al jaren. Steekt qua gebruiksgemak en flexibiliteit MailChimp niet alleen naar de kroon, maar is ook nog eens helemaal nederlands, met een goede supportafdeling.
9
Sjoeal
Geweldig mailing systeem met veel overzicht en gebruiksgemak. De paar specifieke vragen die we hadden zijn via de telefonische, Nederlandstalige helpdesk snel beantwoord! Kortom, een aanrader voor ieder bedrijf!
9
ADT
Ik heb in het weekend een vraag gesteld en kreeg in hetzelfde weekend een helder antwoord. En een dusdanig antwoord waarmee ik het probleem kon oplossen. TOP service. Trouwens, vanaf aanvang van ons abonnement bij Laposta alleen maar uitstekende ervaringen. Zoekt u nog een goede beheerder voor mailings. Aarzel niet, kies Laposta
10
Hannibal Reizen
Laposta is een mooi, uitgebreid systeem voor het verzenden van nieuwsbrieven. We gebruiken het zelf en raden het al onze opdrachtgevers aan. Het is zeer eenvoudig in het gebruik. Door de sjablonen staat binnen een paar minuten een professioneel ontwerp op poten. Met de uitgebreide statistieken is alle informatie voor handen om de kwaliteit van onze mailings continu te sturen. Oftewel: vergeet mailchimp, kies Laposta!
9
M. Dekker