Reviews

Beoordelingen van onze klanten.
Om iedereen de gelegenheid te geven ons programma onafhankelijk te beoordelen maken we gebruik van Klantenvertellen.

Een paar voorbeelden

Op klantenvertellen.nl staan alle reviews, en we ontvangen ook graag uw oordeel. Hieronder een kleine selectie.

Een enorm gebruiksvriendelijk systeem wat eveneens lekker snel werkt. Duidelijke toelichtingen per onderdeel voor als je wat meer informatie of hulp nodig hebt, kom je er dan nog niet uit (wat haast onmogelijk is) dan is er altijd nog de helpdesk. Zeer tevreden met dit systeem en kan het iedereen aanraden.
10
DigiFactory Webworks
Geweldig mailing systeem met veel overzicht en gebruiksgemak. De paar specifieke vragen die we hadden zijn via de telefonische, Nederlandstalige helpdesk snel beantwoord! Kortom, een aanrader voor ieder bedrijf!
9
ADT
Heerlijk gemakkelijke nieuwsbrief maken bij jullie...zo gemakkelijk, zo'n goede service en lekker nederlands..mooie designs, veel keuze..echt heel goed! En als ik eens een keer iets niet snap, even een mailtje en onmiddelijk -adequaat- antwoord!
10
Springteam
Op zoek naar een nieuwe partner voor het opslaan van gegevesn van onze klanten voor het zenden van infrormatie en nieuws kwam ik bij Laposta uit. Het viel op dat er goed voorbereid is op AVG en dus is er direct een verwerkersovereenkomst te sluiten. Verder wat blokkades bij het uploaden van onze bestanden uit het oude account. Maar na uitleg was dat snel verholpen. De controle is duidelijk en ook goed dat dit gebeurt. Het maken van nieuwsbrieven, het maken van lijsten van relaties is een fluitje van een cent. Heerlijk en ongecompliceerd.
9
Living2give
Ik werk al geruime tijd met Laposta om volgende redenen: - zeer gebruiksvriendelijk, ik kan zelf mijn velden bepalen, - ik kan segmenteren, om op een snelle manier te kunnen bijsturen en statistieken te kunnen trekken, - en ik kan snel een nieuwsbrief maken en sjablonen klaarzetten voor elke gelegenheid, - ik voel me gesteund... een probleem, stuur een mail en daar staat iemand/team klaar om de vraag uit te klaren en om tips te geven hoe het anders kan. Kortom, een totaalpakket mét ondersteuning dat alleen maar voordelen biedt en bovenop in het Nederlands!
10
VtbKultuur