Reviews

Beoordelingen van onze klanten.
Om iedereen de gelegenheid te geven ons programma onafhankelijk te beoordelen maken we gebruik van Klantenvertellen.

Een paar voorbeelden

Op klantenvertellen.nl staan alle reviews, en we ontvangen ook graag uw oordeel. Hieronder een kleine selectie.

Een enorm gebruiksvriendelijk systeem wat eveneens lekker snel werkt. Duidelijke toelichtingen per onderdeel voor als je wat meer informatie of hulp nodig hebt, kom je er dan nog niet uit (wat haast onmogelijk is) dan is er altijd nog de helpdesk. Zeer tevreden met dit systeem en kan het iedereen aanraden.
10
DigiFactory Webworks
Een prachtig programma dat exact doet wat het moet doen. Eenvoudig in de bediening, zeer goed gebruikersinterface, online en flexibel te maken nieuwsbrief, snelle probleemloze vezending, effectieve en veelzijdige relatie lijsten etc
9
Foto Archief Twente
Laposta is een mooi, uitgebreid systeem voor het verzenden van nieuwsbrieven. We gebruiken het zelf en raden het al onze opdrachtgevers aan. Het is zeer eenvoudig in het gebruik. Door de sjablonen staat binnen een paar minuten een professioneel ontwerp op poten. Met de uitgebreide statistieken is alle informatie voor handen om de kwaliteit van onze mailings continu te sturen. Oftewel: vergeet mailchimp, kies Laposta!
9
M. Dekker
Op zoek naar een nieuwe partner voor het opslaan van gegevesn van onze klanten voor het zenden van infrormatie en nieuws kwam ik bij Laposta uit. Het viel op dat er goed voorbereid is op AVG en dus is er direct een verwerkersovereenkomst te sluiten. Verder wat blokkades bij het uploaden van onze bestanden uit het oude account. Maar na uitleg was dat snel verholpen. De controle is duidelijk en ook goed dat dit gebeurt. Het maken van nieuwsbrieven, het maken van lijsten van relaties is een fluitje van een cent. Heerlijk en ongecompliceerd.
9
Living2give
Ik werk al geruime tijd met Laposta om volgende redenen: - zeer gebruiksvriendelijk, ik kan zelf mijn velden bepalen, - ik kan segmenteren, om op een snelle manier te kunnen bijsturen en statistieken te kunnen trekken, - en ik kan snel een nieuwsbrief maken en sjablonen klaarzetten voor elke gelegenheid, - ik voel me gesteund... een probleem, stuur een mail en daar staat iemand/team klaar om de vraag uit te klaren en om tips te geven hoe het anders kan. Kortom, een totaalpakket mét ondersteuning dat alleen maar voordelen biedt en bovenop in het Nederlands!
10
VtbKultuur
Ik heb in het weekend een vraag gesteld en kreeg in hetzelfde weekend een helder antwoord. En een dusdanig antwoord waarmee ik het probleem kon oplossen. TOP service. Trouwens, vanaf aanvang van ons abonnement bij Laposta alleen maar uitstekende ervaringen. Zoekt u nog een goede beheerder voor mailings. Aarzel niet, kies Laposta
10
Hannibal Reizen