Reviews

Beoordelingen van onze klanten.
Om iedereen de gelegenheid te geven ons programma onafhankelijk te beoordelen maken we gebruik van Klantenvertellen.

Een paar voorbeelden

Op klantenvertellen.nl staan alle reviews, en we ontvangen ook graag uw oordeel. Hieronder een kleine selectie.

Na al een hele goed ervaring met zelf een sjabloon maken, met hulp van een zeer behulpzame helpdesk nu een eerste test gedaan met verzending. En ik ben echt superenthousiast. Ook dat werkt weer super gebruikersvriendelijk met ook nog eens heel veel mogelijkheden. En dan zie je ook nog eens wat er allemaal met je nieuwsbrief is gebeurt: wordt hij gelezen, klikt iemand door, enz. De lezers kunnen zich ook zelf aan- en afmelden....... het is bijna te veel! Ben dus echt superenthousiast. Kan bijna niet wachten totdat mijn sjabloon hier intern is goedgekeurd en ik echt daadwerkelijk met Laposta kan gaan posten uh mailen. TOP mensen van Laposta!! Grote complimenten.
10
CMHF
Ik ben begonnen met Laposta en had redelijk snel een nieuwsbrief in elkaar gezet. Deze werd overigens door de ontvangers posititief ontvangen als 'een mooie nieuwsbrief'. Er bleef een vraag over die door Fred Klopper werd zeer snel werd beantwoord. Al met al super!!! Ik ben zeeeeeeeer tevreden en zal u, indien van toepassing, zeker bij anderen aanbevelen.
10
Lingeman
No-nonsense en betrouwbaar. Voor verschillende organisaties werk ik met LaPosta en elke keer werkt het weer uitstekend. Nieuwsbrieven in elkaar zetten werkt goed, resultaten bijhouden werkt goed en relaties managen werkt goed. Als kers op de taart: een privacy-plus omdat de servers in Nederland staan.
10
Daan
Ik had -op zondagavond!- een foutmelding die ik zelf veroorzaakt had. Ik stuurde een mail in de hoop dat mijn nieuwsbrief zo snel mogelijk weg kon. Binnen 10 minuten had Fred mijn klacht opgelost, waardoor ik alles kon versturen zoals gepland. Niks dan LOF!! Dank je wel.
8
Engelenrun
Laposta biedt simpliciteit in gebruik, met kant en klare widgets die een professionele look en feel geven. Het werkt als een eenvoudige tekstverwerker. Foto's kunnen eenvoudig worden ingevoegd en bewerkt. Je hebt geen enkele voorkennis nodig. Kortom: Laposta biedt mogelijkheid om een professionele nieuwsbrief te maken voor pc maar ook aangepast voor mobile toestellen ! En duikt er voor mij ergens een probleem op dan kan ik altijd terecht bij het LapostaTeam om mij te ondersteunen of samen naar een oplossing te zoeken die er ook snel komt... kortom een top programma, die mij de mogelijkheid biedt, om als leek, een mooie nieuwsbrief te versturen naar de leden.
10
Carpe Diem
Geweldig mailing systeem met veel overzicht en gebruiksgemak. De paar specifieke vragen die we hadden zijn via de telefonische, Nederlandstalige helpdesk snel beantwoord! Kortom, een aanrader voor ieder bedrijf!
9
ADT