Reviews

Beoordelingen van onze klanten.
Om iedereen de gelegenheid te geven ons programma onafhankelijk te beoordelen maken we gebruik van Klantenvertellen.

Een paar voorbeelden

Op klantenvertellen.nl staan alle reviews, en we ontvangen ook graag uw oordeel. Hieronder een kleine selectie.

Na al een hele goed ervaring met zelf een sjabloon maken, met hulp van een zeer behulpzame helpdesk nu een eerste test gedaan met verzending. En ik ben echt superenthousiast. Ook dat werkt weer super gebruikersvriendelijk met ook nog eens heel veel mogelijkheden. En dan zie je ook nog eens wat er allemaal met je nieuwsbrief is gebeurt: wordt hij gelezen, klikt iemand door, enz. De lezers kunnen zich ook zelf aan- en afmelden....... het is bijna te veel! Ben dus echt superenthousiast. Kan bijna niet wachten totdat mijn sjabloon hier intern is goedgekeurd en ik echt daadwerkelijk met Laposta kan gaan posten uh mailen. TOP mensen van Laposta!! Grote complimenten.
10
CMHF
Heerlijk gemakkelijke nieuwsbrief maken bij jullie...zo gemakkelijk, zo'n goede service en lekker nederlands..mooie designs, veel keuze..echt heel goed! En als ik eens een keer iets niet snap, even een mailtje en onmiddelijk -adequaat- antwoord!
10
Springteam
Laposta biedt simpliciteit in gebruik, met kant en klare widgets die een professionele look en feel geven. Het werkt als een eenvoudige tekstverwerker. Foto's kunnen eenvoudig worden ingevoegd en bewerkt. Je hebt geen enkele voorkennis nodig. Kortom: Laposta biedt mogelijkheid om een professionele nieuwsbrief te maken voor pc maar ook aangepast voor mobile toestellen ! En duikt er voor mij ergens een probleem op dan kan ik altijd terecht bij het LapostaTeam om mij te ondersteunen of samen naar een oplossing te zoeken die er ook snel komt... kortom een top programma, die mij de mogelijkheid biedt, om als leek, een mooie nieuwsbrief te versturen naar de leden.
10
Carpe Diem
Laposta is een fijn programma voor het verzenden van e-nieuwsbrieven. Ik gebruik het al jaren. Steekt qua gebruiksgemak en flexibiliteit MailChimp niet alleen naar de kroon, maar is ook nog eens helemaal nederlands, met een goede supportafdeling.
9
Sjoeal
Op zoek naar een nieuwe partner voor het opslaan van gegevesn van onze klanten voor het zenden van infrormatie en nieuws kwam ik bij Laposta uit. Het viel op dat er goed voorbereid is op AVG en dus is er direct een verwerkersovereenkomst te sluiten. Verder wat blokkades bij het uploaden van onze bestanden uit het oude account. Maar na uitleg was dat snel verholpen. De controle is duidelijk en ook goed dat dit gebeurt. Het maken van nieuwsbrieven, het maken van lijsten van relaties is een fluitje van een cent. Heerlijk en ongecompliceerd.
9
Living2give