Reviews

Beoordelingen van onze klanten.
Om iedereen de gelegenheid te geven ons programma onafhankelijk te beoordelen maken we gebruik van Klantenvertellen.

Een paar voorbeelden

Op klantenvertellen.nl staan alle reviews, en we ontvangen ook graag uw oordeel. Hieronder een kleine selectie.

Ik werk al geruime tijd met Laposta om volgende redenen: - zeer gebruiksvriendelijk, ik kan zelf mijn velden bepalen, - ik kan segmenteren, om op een snelle manier te kunnen bijsturen en statistieken te kunnen trekken, - en ik kan snel een nieuwsbrief maken en sjablonen klaarzetten voor elke gelegenheid, - ik voel me gesteund... een probleem, stuur een mail en daar staat iemand/team klaar om de vraag uit te klaren en om tips te geven hoe het anders kan. Kortom, een totaalpakket mét ondersteuning dat alleen maar voordelen biedt en bovenop in het Nederlands!
10
VtbKultuur
Ik heb bewust voor LaPosta gekozen omdat zij uitgebreid informeerde over de Privacywet van mei 2018 en hoe dit de nieuwsbrieven gemaakt met LaPosta AVG-Proof zijn (dus voldoen aan de privacy wet). In de communicatie voelt het persoonlijk en zorgvuldig, de mens achter LaPosta is zichtbaar en voelbaar. Dat vind ik zeer prettig in deze tijd waarin een gemiddelde klantenservice vaak een script lezen en geen verbinding maken met de klant.
10
Human Innovator
Een prachtig programma dat exact doet wat het moet doen. Eenvoudig in de bediening, zeer goed gebruikersinterface, online en flexibel te maken nieuwsbrief, snelle probleemloze vezending, effectieve en veelzijdige relatie lijsten etc
9
Foto Archief Twente
Laposta biedt simpliciteit in gebruik, met kant en klare widgets die een professionele look en feel geven. Het werkt als een eenvoudige tekstverwerker. Foto's kunnen eenvoudig worden ingevoegd en bewerkt. Je hebt geen enkele voorkennis nodig. Kortom: Laposta biedt mogelijkheid om een professionele nieuwsbrief te maken voor pc maar ook aangepast voor mobile toestellen ! En duikt er voor mij ergens een probleem op dan kan ik altijd terecht bij het LapostaTeam om mij te ondersteunen of samen naar een oplossing te zoeken die er ook snel komt... kortom een top programma, die mij de mogelijkheid biedt, om als leek, een mooie nieuwsbrief te versturen naar de leden.
10
Carpe Diem
Een enorm gebruiksvriendelijk systeem wat eveneens lekker snel werkt. Duidelijke toelichtingen per onderdeel voor als je wat meer informatie of hulp nodig hebt, kom je er dan nog niet uit (wat haast onmogelijk is) dan is er altijd nog de helpdesk. Zeer tevreden met dit systeem en kan het iedereen aanraden.
10
DigiFactory Webworks
No-nonsense en betrouwbaar. Voor verschillende organisaties werk ik met LaPosta en elke keer werkt het weer uitstekend. Nieuwsbrieven in elkaar zetten werkt goed, resultaten bijhouden werkt goed en relaties managen werkt goed. Als kers op de taart: een privacy-plus omdat de servers in Nederland staan.
10
Daan