Gratis tot 2.000 relaties

Tot 2.000 relaties kun je ons programma blijvend gratis gebruiken.
Met een gratis account beschik je over alle mogelijkheden van Laposta.

  • blijvend gratis
  • tot 2.000 relaties
  • tot 12.000 nieuwsbrieven per maand
  • alleen ondersteuning per mail
  • maximaal drie gebruikers

Vraag een gratis account aan

Gratis versus betaald account

Het programma werkt hetzelfde, maar er zijn een paar verschillen. Met een gratis account kun je aan maximaal 2.000 relaties in totaal maximaal 12.000 nieuwsbrieven per maand versturen. Bij een gratis account wordt onderaan elke verzonden nieuwsbrief (op bescheiden wijze) verwezen naar Laposta. Bij een gratis account zit geen telefonische ondersteuning.

Het gratis account kent geen verborgen voorwaarden. Nadrukkelijk vermelden wij hier dat wij je (relatie)gegevens op geen enkele wijze zullen gebruiken of verkopen aan derden. Wij gebruiken gratis accounts niet voor het maken van reclame; uitzondering op deze regel is een (bescheiden) plaatsing van ons logo onderaan elke nieuwsbrief die je met ons programma verstuurt. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Voor wie is het gratis account bestemd?

Gratis gebruik is bestemd voor organisaties die minder dan 2.000 relaties hebben. Het is niet de bedoeling lijsten of relaties te verwijderen om onder deze limiet te blijven. Op deze manier zouden ook organisaties die (veel) meer dan 2000 relaties hebben ons programma gratis kunnen gebruiken.

Meer dan één account nodig?

Per organisatie kan maximaal één gratis account worden gebruikt. Onder één organisatie verstaan wij ook zusterbedrijven, dochters van bedrijven, coöperaties en franchisers binnen een franchiseketen. Wil je je zusters, dochters of franchisers ook met Laposta laten werken? Neem dan contact met ons op.

Als een organisatie al een betaald account heeft, kan daarnaast geen gratis account worden aangevraagd.

Verwijzing naar Laposta

Hieronder zie je de verwijzing die wij bij gebruik van een gratis account onderaan elke verzonden nieuwsbrief toevoegen.

Voorbeeld verwijzing