Gratis tot 2000 relaties

Tot 2000 relaties kun je ons programma blijvend gratis gebruiken.
Met een gratis account beschik je over alle mogelijkheden van Laposta.

  • blijvend gratis
  • tot 2000 relaties
  • tot 12.000 nieuwsbrieven per maand
  • alleen ondersteuning per mail

Vraag een gratis account aan

Gratis versus betaald account

Het programma werkt hetzelfde, maar er zijn een paar verschillen. Met een gratis account kun je aan maximaal 2000 relaties in totaal maximaal 12.000 nieuwsbrieven per maand versturen. Bij een gratis account wordt onderaan elke verzonden nieuwsbrief (op bescheiden wijze) verwezen naar Laposta. Bij een gratis account zit geen telefonische ondersteuning.

Het gratis account kent geen verborgen voorwaarden. Nadrukkelijk vermelden wij hier dat wij je (relatie)gegevens op geen enkele wijze zullen gebruiken of verkopen aan derden. Wij gebruiken gratis accounts niet voor het maken van reclame; uitzondering op deze regel is een (bescheiden) plaatsing van ons logo onderaan elke nieuwsbrief die je met ons programma verstuurt. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Meer dan één account nodig?

Per organisatie kan maximaal één gratis account worden gebruikt. Onder één organisatie verstaan wij ook zusterbedrijven, dochters van bedrijven en franchisers binnen een franchiseketen. Wil je je zusters, dochters of franchisers ook met Laposta laten werken? Neem dan contact met ons op.

Kosten van een ontwerp op maat

Bij een gratis account hoort vrij gebruik van een groot aantal kant-en-klare sjablonen. Bij gratis gebruik vragen wij voor het maken van een ontwerp op maat, afhankelijk van de gekozen optie, éénmalig 395 of 695 euro (excl. btw).

Verwijzing naar Laposta

Hieronder zie je de verwijzing die wij bij gebruik van een gratis account onderaan elke verzonden nieuwsbrief toevoegen.

Voorbeeld verwijzing