Mobiele weergave van het startscherm in Laposta

De mobiele weergave van ons nieuwsbriefprogramma is verbeterd. De nieuwe vormgeving van ons programma is daardoor nu ook op een mobiele telefoon goed zichtbaar en beter te gebruiken.

Als je inlogt in jouw Laposta-account op je mobiele telefoon, dan zie je dat het navigatiemenu om direct naar Relaties, Campagnes, Automations en Resultaten te gaan nu links bovenaan de pagina staat.

Jouw accountinformatie staat daar nu rechts naast. Hier vind je ook de links naar Toegang, Abonnement, Instellingen en Uitloggen.

De nieuwe vormgeving van Laposta speelt in op het beter benutten van de ruimte op het scherm. Als je in Laposta werkt op een breed beeldscherm, wordt daarom de eerder genoemde navigatie aan de linkerkant getoond. Werk je op een smal, lang scherm (zoals op een mobiele telefoon), dan wordt de navigatie daarom aan de bovenkant getoond. 

Swipen op je mobiel

Als je op je mobiele telefoon campagnes in jouw Laposta-account wilt aanpassen of bijvoorbeeld Resultaten wil bekijken, dan kun je nu naar rechts 'swipen' door de verschillende overzichten. In een smalle weergave van een browser op je desktop zie je daarvoor een horizontale navigatiebalk:

Image
Swipen door overzichten