Laposta heeft nieuwe sjablonen gelanceerd waarmee je in de drag & drop-editor nieuwsbrieven kunt maken. Deze vijf sjablonen bieden een handige basis (en inspiratie) voor het opstellen van professionele en verschillende soorten nieuwsbrieven. Je kunt de sjablonen direct gebruiken en hiermee nieuwsbrieven samenstellen met je eigen inhoud, afbeeldingen en kleuren.

De sjablonen zijn volledig responsive, wat betekent dat ze zijn geoptimaliseerd voor een weergave op zowel desktop als mobiel. Hierdoor zien je nieuwsbrieven er op elk apparaat perfect uit, zonder dat je hier extra moeite voor hoeft te doen. Je kunt de sjablonen eenvoudig aanpassen met je eigen inhoud, afbeeldingen en kleuren, zodat ze aansluiten bij jouw eigen huisstijl en boodschap.

Je ziet de sjablonen in je account op de pagina Campagnes > Sjablonen. De namen van de sjablonen zijn gebaseerd op het thema waarin het sjabloon is ontwikkeld. Als je een nieuwe campagne aanmaakt, dan kun je in Stap 3 zo'n nieuw kant-en-klaar sjabloon selecteren en in Stap 4 vullen en aanpassen.

Tip: als je een kant-en-klaar sjabloon aanpast voor jouw campagne, dan kun je dat als eigen sjabloon opslaan in je account!

De komende maanden zal Laposta wekelijks nieuwe kant-en-klare sjablonen en ontwerpen toevoegen, die je direct kunt gebruiken in de drag & drop-editor.