Nieuw inlogscherm Laposta

Laposta heeft een andere, frisse uitstraling. Zo willen we onze gebruikers en geïnteresseerden in ons programma een nog gebruiksvriendelijkere ervaring bieden. 

Nieuwe inlogpagina 

De pagina waarop je inlogt in Laposta ziet er anders uit. Deze pagina is in de stijl van onze nieuwe website en kent een aantal kleine aanpassingen, bijvoorbeeld zodat je sneller een nieuw wachtwoord kunt instellen als dat nodig is. Natuurlijk kun je nog steeds inloggen met dezelfde loginnaam en wachtwoord.

Ben je gewend om via de loginknop op onze homepage naar jouw account te gaan? Dan kun je daarvoor nu de knop 'Inloggen' gebruiken die rechtsbovenaan onze site staat.

Vertrouwde werkwijze

Alleen het uiterlijk van ons nieuwsbriefprogramma is gewijzigd. Als gebruiker kun je blijven werken zoals je dat gewend was. De functionaliteit van elke pagina is hetzelfde gebleven. 

Het enige verschil in het gebruik is dat de bovenste navigatielaag aan de linkerkant staat, zodat er beter gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte. Wij denken dat het een behoorlijke vooruitgang is!

Gegevens en campagnes blijven bewaard

Uiteraard blijven alle gegevens in alle accounts bewaard. Er verandert niets in de relatielijsten, campagnes of automations. Ook ingeplande campagnes zijn gewoon verstuurd.

Heb je vragen of opmerkingen over onze nieuwe website en het nieuwe uiterlijk van ons nieuwsbriefprogramma? We zijn benieuwd en helpen je graag verder! Mail gerust naar helpdesk@laposta.nl