Meerdere talen

Je kunt in Laposta jouw relatielijsten beheren in andere talen en jouw nieuwsbrieven in andere talen opstellen. Je hebt daarvoor verschillende mogelijkheden. 

Bonjour!

Je kunt ten eerste een aparte relatielijst maken voor anderstalige relaties. Per lijst kun je één taal aanvinken. Als je dus nieuwsbrieven wilt versturen aan Nederlands-, Engels- én Duitstalige relaties, dan heb je minimaal drie lijsten nodig.
Je kunt daarbij de taal van de lijst aanpassen, zodat jouw relaties alle standaardberichten in hun eigen taal ontvangen. Ook de taal van de veldnamen in je lijsten kun je aanpassen, zodat dit in de juiste taal wordt getoond op jouw aanmeldformulier en wijzigingsformulier.

Ook de taal van meldingen ín een nieuwsbrief kun je zelf instellen. Zo kun je kiezen uit meerdere talen voor je standaardteksten in de preheader en footer (of reclame). De teksten in je nieuwsbrief kun je direct zelf in de juiste taal invoeren.

Ons programma in het Engels gebruiken?

Standaard staan alle teksten in ons programma in het Nederlands. Maar wist je dat je Laposta ook in het Engels kunt gebruiken? Je kunt dat zelf instellen in je account. Handig als jouw Engelstalige collega's ook nieuwsbrieven in Laposta willen maken.