Ontwerp op maat

Geen inspiratie? Zet onze ontwerpers aan de slag.
Bij gebruik van ons programma heb je een groot aantal fraaie sjablonen tot je beschikking. Deze zijn kant-en-klaar en direct inzetbaar. Naar wens kun je ze verder aanpassen.

Krijg je je sjabloon niet zoals je het hebben wilt? Mis je inspiratie? Als je een betaald account hebt, dan kun je onze ontwerpers een ontwerp laten maken. Je hebt dan twee opties.

Optie 1: ontwerp Charlie

ontwerp voor drag & drop-editor

Op basis van je website en wensen maken onze ontwerpers een ontwerp. Zij doen dit met de (ruime) mogelijkheden die onze drag & drop-editor biedt. We houden hierbij ook rekening met de mobiele weergave.

De kosten bedragen éénmalig 495 euro.

Optie 2: ontwerp Joe

ontwerp en bouw (digitaal toegankelijk) sjabloon op maat

Op basis van je website en wensen maken onze ontwerpers eerst een schetsontwerp voor je nieuwsbrief. Daarna zetten zij het ontwerp om in een sjabloon.
Met deze optie is meer mogelijk omdat de code voor het sjabloon speciaal wordt geprogrammeerd. Zo kan dit type sjabloon bijvoorbeeld digitaal toegankelijk worden gemaakt en kunnen er RSS feeds ingelezen worden. Een Joe kent ook een andere, geavanceerde editor, waarmee consistentie in de vormgeving van je nieuwsbrieven gewaarborgd is.

De kosten zijn éénmalig 995 euro.

Bekijk de voorbeelden van recent gemaakte sjablonen op maat. Over (de verschillen tussen) beide opties kun je in onze Documentatie meer lezen.

Alle bedragen zijn excl. btw.