Ontwerp op maat

Geen inspiratie? Zet onze ontwerpers aan de slag.
Bij gebruik van ons programma heb je een groot aantal fraaie sjablonen tot je beschikking. Deze zijn kant-en-klaar en direct inzetbaar. Naar wens kun je ze verder aanpassen.

Krijg je je sjabloon niet zoals je het hebben wilt? Mis je inspiratie? Dan kun je onze ontwerpers een ontwerp laten maken. Je hebt dan twee opties.

Optie 1: ontwerp Charlie

ontwerp voor drag & drop-editor

Op basis van je website en wensen maken onze ontwerpers een ontwerp. Zij doen dit met de (ruime) mogelijkheden die onze drag & drop-editor biedt.

Voor onze abonnees vanaf tariefgroep 6 (met meer dan 1500 relaties) maken wij gratis een Charlie. Bij een gratis account bedragen de kosten éénmalig 395 euro.

Optie 2: ontwerp Joe

ontwerp en bouw sjabloon op maat

Op basis van je website en wensen maken onze ontwerpers eerst een schetsontwerp voor je nieuwsbrief. Daarna zetten zij het ontwerp om in een sjabloon. Met deze optie is meer mogelijk omdat de code voor het sjabloon speciaal wordt geprogrammeerd. Joe kent ook een andere, geavanceerde editor, waarmee consistentie in de vormgeving van je nieuwsbrieven absoluut is gewaarborgd (want door gebruikers niet aanpasbaar).

Voor onze abonnees vanaf tariefgroep 13 (met meer dan 10.000 relaties) maken wij gratis een Joe. Anderen betalen éénmalig 595 euro.

Bekijk de voorbeelden van recent gemaakte sjablonen op maat. Over (de verschillen tussen) beide opties kun je in onze Documentatie meer lezen.

Type accountKosten CharlieKosten Joe
Gratis€ 395€ 595
Abonnement TG-1 t/m 5€ 395 *€ 595 *
Abonnement TG-6 t/m 12gratis€ 595
Abonnement TG-13 of hogergratisgratis
Mailcredits tot 50.000€ 395€ 595
Mailcredits 50.000 of meergratis€ 595
Alle bedragen zijn excl. btw.
* Het abonnement is hierbij het eerste jaar gratis